Sådan tjener du flest penge med affiliate marketing

Affiliate marketing er blevet alles nye yndlingsmåde at tjene penge på nettet på. Det er nemt, og du sidder ikke selv med ansvaret for produkter – du skal kun fortælle potentielle kunder om dem, så tikker pengene ind på din konto.

Men rigtig mange kaster sig ud i affiliate marketing og når aldrig rigtigt at tjene seriøse penge, men kun nogle kroner hist og her. Og det er demotiverende. Så hvordan kan man tjene flest penge med affiliate marketing?

Det vigtigste er at skabe værdi for læseren. Hvis du bare viser de 10 nyeste sommerkjoler, så skaber du ikke meget værdi, men prøver blot at tvinge dine besøgende til at klikke sig ind for at købe.

Hvis du gerne vil tjene gode penge med affiliate, så skal du bringe værdi til læseren. Hvis du f.eks. Gerne vil sælge et kamera, så lav en udførlig guide til kameraet, hvor du evt. Også tester og anmelder det i dybden, så dine læsere får rigtig meget værdi ud af det – for så er de også mere tilbøjelige til at købe.
Det kræver mere arbejde at køre affiliate på den måde, men på sigt kan det betale sig, når du kan se, hvor mange flere penge det bringer i kassen.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar