Mit nuværende projekt

Jeg arbejder aktuelt med at bygge Danmarks bedste digitale bureau i form af Obsidian Digital.

Udover arbejdet med bureauet er jeg dog stadig semi-aktiv som affiliate. Jeg udvikler ikke længere på egne sider, men vedligeholder en række sider inden for bl.a. rejse og økonomi.

Min primære side er flybillet- og hotelportalen Billigeflybilletter.dk. Med over 10k månedlige besøgende og en førsteplads på søgeordet ‘billige flybilletter’ er der grundlag for en potentielt vel indtjenende side.

Herudover har jeg fortsat en række EMD’er – exact match domæner – der også medvirker til at skabe en fin månedlig og passiv indtjening. De præcise domæner vil ikke her blive afsløret, da de er alt for nemme at kopiere for en person uden kreativitet nok til selv at finde på noget fornuftig at lave. 🙂