Tim Liljendal – Nr. 1 i AffiliateDM med 52-Faste

Tim Liljendahl ligger efter første måned i spidsen af AffiliateDM. Han er en af de mere rutinerede affiliates og ved, hvordan det meste skal krejles – se blot hans særdeles opmærksomhedskrævende profilbillede her til højre. Det er noget, der virker i søgemaskinerne. Jeg præsenterer på DanskeAffiliates.dk – Tim Liljendahl:

tim liljendahl profibilledeTim Liljendahl – hvem er det?

Jeg hedder Tim Liljendahl og bor i Glostrup sammen med min kone og datter. Sammen med mine kone har jeg virksomheden Håndlavet.dk Aps som efterhånden driver en håndfuld webshops, primært indenfor det kreative “håndarbejds”-område.

Aftenerne bliver brugt som affiliate marketer.

Du fører AffiliateDM efter første måned. Hvad har du gjort for at skaffe denne føring?

Jeg har skrevet en masse indhold om hvad 5:2 faste er, hvilket har givet rigtigt mange long tail-søgninger.

Gennem affiliate netværk har jeg muligheder for at henvise til både danske bøger og engelske bøger og på flere bøger har jeg endda flere partnere at henvise til.

5:2 faste er inden for de seneste uger begyndt at få rigtigt meget medieomtale og er blevet mainstream, hvilket jeg nyder godt af, selvom jeg endnu ikke har fået links fra store medier.

Jeg har ikke brugt penge på sitet, men satser på egenudvikling af plugins (blandt andet egen prisscanner) og standard wordpress tema.

Hvad er det affiliatesite, du er mest stolt af?

52faste.dk – Jeg faster selv og har været i gang i ca 6 mdrs erfaring hvilket gør at det bliver nemmere at skrive indhold og finde relevante vinkler til indhold.

Jeg er i gang med at lave aftaler med danske forfattere som gør at jeg får freebies til mit nyhedsbrev.

 Hvordan kom du selv i gang med affiliate?

Startede blødt op med online markedsføring i 2005 men gjorde mig ikke så meget i det, senere prøvede jeg adwords med moderat success og inden for de sidste 2 års tid er fokus skiftet fra adwords tilbage affiliate.

Hvad er det ved affiliate marketing, der inspirerer dig til at bruge din vigtigste ressource på det – tid?

Som webshopejer og familiemenneske har jeg lært at der skal være udsigt til at kunne tjene penge på det for at kunne bruge tid på det. Jeg har nu ramt en niche hvor jeg kan se at der er penge at tjene.

 Hvad er de største fejl – hvis nogle 😉 – du har lavet?

Jeg har tidligere forsøgt med med nicher jeg ikke havde nok erfaring med og derfor tog det for lang tid at skrive tekster.

Der blev bygget for få links til at der var synlighed i søgemaskiner og dermed var indtjeningen for lille.

Hvem skal jeg ellers sørge for at hive ind her på DanskeAffiliates.dk?

Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om Jonathan Lindahl og Lars Rasmussen der virker som om de har en mere teknisk tilgang til online markedsføring (som mig selv) og Kristian Konradsen som virkeligt har formået at bygge et brand op omkring autostol.dk.

Du kan læse mere om Tim Liljendahl på Google Plus.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar