Alexander Leo-Hansen – The new kid on the block!

Alt for få interesserer sig i min verden for digital marketing og det er en stor skam for der er som de fleste nok ved gode jobmuligheder, hvilket man ellers ikke kan sige om alle brancher i disse tider. Men det kniber med at få de unge til at interessere sig for online marketing. Heldigvis har jeg dog fundet én som er super interesseret i onlinemarketing og ikke mindst affiliate marketing. Hans navn er Alexander Leo-Hansen og ham får i lov til at møde lige her!

Økonomieleven der drømmer om digital marketing!

Alexander er en ung mand på 19 som lige er startet på Økonomistudiet på KU, men selvom han pløjer sig igennem komplicerede ligninger med stor lethed, så var det faktisk slet ikke økonomi, der stod øverst på ønskelisten da han i vinters skulle vælge en uddannelse men istedet online marketing:

“Hvis der havde været en uddannelse i online marketing, så havde jeg helt sikkert valgt det, men da branchen er som den er idag, så tænkte jeg, at det nok var bedst at få noget på CV’et først og imellemtiden og muligvis bagefter forsøge at skabe en karriere inden for branchen, selvom det er svært helt at holde sig ude af det..”

Alexander har på trods af sin unge alder allerede flere år på bagen når det kommer til online marketing og i særdeleshed affiliate marketing. I dag er han indehaver af mere end 7 forskellige affiliate sider, der spænder bredt fra tarmflora.dk til litteraturgenerator.dk og skoleanalyser.dk. Og selvom der som Alexander siger ikke findes nogen samlet uddannelse i online marketing endnu på universitets niveau, så var det sjovt nok på skolebænken at Alexander begyndte at få øjnene op for det store potentiale i online marketing:

“Jeg tror de fleste der hører om online marketing og affiliate i særdeleshed ved første indskydelse tænker, at det kunne være lækkert med en hjemmeside, der bare står passivt og tjener penge til en, men man finder hurtigt ud af hvor meget arbejde der ligger i det. Man skal hele tiden både opdatere, udvide og vedligeholde sin side. Man skal jonglere med mange bolde og hele tiden have fingeren på pulsen”

Bred vifte af affiliate sider

Alexander fandt også hurtigt sit første marked. Det viste sig nemlig at han langt fra var den eneste der kunne bruge en hånd eller to når diverse afleveringer skulle laves i gymnasiet og besluttede sig derfor for at lave skoleanalyser.dk, der går det muligt at unge at komme lettere igennem gymnasiet.

Herefter har han kastet sig over en bred vifte af emner der strækker sig fra sundhed med tarmflora.dk som flagskib til festivaltips.dk der omhandler festartikler og tips til at holde en god fest. Selv er han ikke bange for fremtiden og håber, at der snart kommer en samlet uddannelse, som kan være med til at inspirere flere unge mennesker som ham selv.

“Det er uden tvivl et stort tab, at man ikke kan tage én samlet uddannelse der både beskæftiger sig med SEO, PPC, facebookanoncering og affiliate marketing, da det ville hæve det faglige niveau i branchen betydeligt, hvilket også kunne gøre den mere professionel, afslutter Alexander Leo-Hansen.

Som Alexander selv siger så er der ikke et samlet kursus i digital marketing. Til gengæld udbyder konsulenthuset Bigum et 6-ugers kursus som ledige kan tage gratis, så hvis du selv gerne vil have foden inden for i denne branche kan det varmt anbefales.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar