Kristian Tinho – Ham med hestemaskerne og ejendomsmæglerne

Kristian Tinho er ung og har gang i et par rigtigt spændende projekter. Derfor har jeg spurgt om et par ting i forbindelse med både hans webshop og et spændende affiliateprojekt. Du kommer til at høre ordet “Tinho” florere mere i fremtiden. 🙂

Som følger:

Kristian Tinho – vil du ikke komme med en hurtig introduktion af dig selv og hvad du laver?

Jo selvfølgelig! Jeg er 17 år, bor lige lidt udenfor Aarhus og har min daglige gang på HHX, hvor jeg på nuværende tidspunkt går i 2.G. Når jeg ikke går i skole, går langt størstedelen af min tid på arbejde – både på egne projekter og som SEO konsulent for andre virksomheder.

KS Marketing fotoekostumer.dk er ikke launchet endnu, men har allerede 6-700 daglige besøgende. Hvad har Søren Skriver og du gjort for det?

I og med at Søren tidligere har arbejdet som SEO konsulent, og jeg stadig arbejder indenfor faget, var det ganske naturligt, at vi fra start ville satse hårdt på gode placeringer i søgemaskinerne. Det første vi arbejdede på rent optimeringsmæssigt, var at få skrevet nogle gode tekster til de forskellige kategorier, og herunder få opbygget en god intern linkstruktur. Herefter har vi arbejdet intensivt med linkbuilding, og her har vi nydt godt af den erfaring, vi begge har fået ved at arbejde indenfor branchen.

Dette har allerede resulteret i nogle gode og meget tilfredsstillende rankeringer, som vi nyder godt af i form af en del besøgende – selv inden vi officielt er launched!

Du har Infobolig.dk med Casper Jensen. Hvor er det site lige nu – og om et halvt år?

Jeg har været så heldig, at Casper for nogle måneder siden ville have mig med ind over Infobolig.dk-projektet – Casper er jo en garvet ung herre indenfor affiliate-feltet, og jeg er super glad for nu at være en del af projektet.

Lige nu arbejder vi hårdt på at få siden endnu mere synlig i søgeresultaterne. Vi har indenfor de sidste par måneder ændret vores domænenavn (fra InfoMaegler.dk til InfoBolig.dk), og det har krævet noget ekstra SEO arbejde. Herudover har vi brugt en masse tid på at få rettet alle formularer samt affiliatelinks på siden, og så naturligvis få skrevet noget godt indhold – vi har blandt andet skrevet en ”lille eBog” omkring salg af boligen, som forhåbentlig vil komme til at give os en del abonnenter til vores nyhedsbrev.

Fremtiden for InfoBolig.dk er ikke fastlagt til punkt og prikke – hvad der kommer til at ske vil afhænge meget af, hvordan siden kommer til at udvikle sig indenfor den nærmeste fremtid. Vi har flere spændende ting på tegnebrættet, men vigtigst af alt håber vi på, at vi allerede om et halvt års tid har et stort affiliatesite, som har hjulpet – og stadig hjælper – en masse personer med det besværlige ved et boligsalg.

Du kan købe den her hestemaske på ekostumer.dk.

Du kan købe den her hestemaske på ekostumer.dk.

Hvem følger du inden for online markedsføring i Danmark?

Puha, der er en del efterhånden. Jeg følger (naturligvis 😉 ) ihærdigt med i de indlæg og videoer du laver – dem har jeg i hvert fald lært utroligt meget af! For at nævne nogle flere, så følger jeg blandt andet en del med i, hvad Emil Blücher og Henrik Bondtofte skriver rundt omkring. Jeg synes, at de kommer med nogle super skarpe og relevante blogindlæg, som er værd at læse!

Er man derfor bare en smule interesseret i online marketing, bør det være et must at følge de tre personer!

Nogle motiveres af penge, andre af at lave noget stort og nogle kan bare ikke side stille. Hvad får dig til at stå op om morgenen og give den gas?

Min motivation er at nå målet! Dét at arbejde på at skabe noget stort, som jeg virkelig kan se en mulighed i, er nok det mest motiverende for mig. Derudover er det vigtigt for mig, at jeg er glad for det jeg laver – er jeg ikke det, har jeg svært ved at motivere mig selv. Jeg tror desværre, at mange glemmer at være glade for sit arbejde/projekt, og så bliver det pludselig bare en byrde i livet.

Skulle du lave et affiliate site i morgen – et, der virkeligt skulle være godt – hvad skulle emnet så være?

Havde jeg haft tiden til at lave et helt nyt affiliate site i morgen, ville jeg faktisk hellere lade være for så at kunne arbejde endnu mere på InfoBolig.dk. 😀 Ejendomsmægler-branchen er for mig perfekt at køre affiliate marketing på, og jeg vil derfor ikke på stående fod kunne komme på et bedre affiliate-emne, der passer til mig.

Hvem skal jeg ellers have ind på DanskeAffiliates.dk?

Det kunne være spændende at høre fra Emil Blücher. Han er jo en person med en stor portion viden, og som helt sikkert vil kunne komme med nogle spændende svar!

Derudover har jeg fulgt lidt med i, hvad Sander Grønlund tryller frem på sin blog. Han er blandt andet deltager i Affiliate DM, og ser ud til at være en, som arbejder hårdt og målrettet med sin side!

Slutteligt kunne det også være super spændende at høre om danske affiliate-marketers, som beskæftiger sig med affiliate marketing med udenlandske sider – dem synes jeg desværre ikke, vi hører så meget fra.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar