William Frost – Fodboldrejser og international virksomhedskommunikation

William Frost er 19, studerer international virksomhedskommunikation på AAU – og så har han et ret spændende affiliatesite om fodboldrejser. Den har du næppe set før på dansk. Men det vil jeg lade William selv fortælle om:

William FrostWilliam Frost – først og fremmest, hvem er du? 🙂

Mit navn er William Frost. Jeg er en 19-årig studerende fra Aalborg, som studerer International Virksomhedskommunikation med Organisation og Ledelse på Aalborg Universitet.

Ved siden af studiet beskæftiger jeg mig med et par mindre iværksætter projekter, hvorfor de fleste er affiliate hjemmesider.

Jeg elsker at arbejde med online projekter og internet markedsføring, hvilket nok har medvirket til min interesse for at arbejde med affiliate hjemmesider, hvor jeg for alvor føler, at jeg får lov til at beskæftige mig med alle de elementer, der interesserer mig.

Hvorfor valgte du at beskæftige dig med netop fodboldrejser?

Jeg besluttede mig for at beskæftige mig med fodboldrejser af to grunde. For det første, så er jeg selv helt vild med fodboldrejser og jeg rejser gerne på et par fodboldrejser om året – primært til London, hvor min yndlingsklub West Ham er at finde.

Den anden grund til mit valg er at markedet for fodboldrejser i Danmark er alt for dyrt, taget i betragtning af, at man nemt kan lave rejserne selv. Så jeg så et hul i markedet og en god forretningsmulighed, ved at lære folk at sammensætte deres egne fodboldrejser, i stedet for at lade rejsebureauer gøre det for dem.

Men det var min interesse for produktet, der var afgørende for mit valg af emne – hvis jeg ikke har interesse for det emne, jeg arbejder med, så bliver jeg mindre motiveret og går hurtigt træt i siden.

Har du været ude og skulle lave nye aftaler med leverandører, eller var de allerede i eksisterende affiliatenetværk?

Da jeg fik idéen til siden, begyndte jeg hurtigt at søge efter relevante affiliate programmer, så jeg kunne vurdere, om der var et ordenligt indtjenings potentiale i konceptet. Tradedoubler, Partner-Ads og Euroads blev alle tjekket igennem, og først nævne endte med at blive min primære leverandør af kampagner, da det var derinde at langt de fleste relevante programmer var at finde.

Jeg valgte at arbejde med Skyscanner.dk, Hotels.com og Viagogo som mine 3 hovedprogrammer, da jeg vurderede, at de var mest oplagt til konceptet og alle bidrag med noget unikt til mine læsere.

Du studerer international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. Er det en uddannelse, du kan bruge i det daglige med online-arbejdet?

Til dagligt studerer jeg, som tidligere nævnt, International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet. Igennem uddannelsen beskæftiger vi os meget med bl.a. tekstforfatning og markedsføring, hvilket gavner mine online projekter.

Især mine affiliate projekter drager stør nytte af min uddannelse, da den stor del af arbejdet i disse projekter jo består af tekstforfatning.

Hvad er planen på langt sigt med fodboldsiden – skal dén være stor, eller er det noget andet?

Den langsigtede plan med BoldRejser.dk er at det skal udvikles fra blot at være en relativt simpel affiliate side, til at være et mere unikt koncept. Jeg har en god plan til projektet på tegnebrættet, som vil gøre det endnu mere brugbart for brugerne og skabe en endnu større indtjening. Jeg vil dog lade projektet udvikle sig et års tid først, før at jeg laver nogle drastiske ændringer, da jeg gerne vil have nogle stabile og gode positioner på de vigtige keywords i Google.

Jeg har dog også et andet spændende projekt på tegnebrættet, som jeg har store forhåbninger til. Beta versionen er undervejs, så jeg kan endnu ikke vurdere, om det vil blive taget godt imod – men potentialet er der, og jeg tror på, at det kan blive en succes, hvis alt går op i en højere enhed.

Men uanset hvad, så vil jeg gerne forsætte med at arbejde med online koncepter, og se hvilke muligheder der byder sig. Mit næste mål er bl.a. at jeg gerne vil lave en hjemmeside, der er målrettet det engelske marked.

Hvem inspirerer dig i det daglige arbejde med online marketing?Hvem skal jeg ellers have ind her på DanskeAffiliates.dk?

I mit daglige arbejde med online markedsføring bliver jeg meget inspireret af Pat Flynn, der står bag bloggen smartpassiveincome.com. Han er vildt sej og han er en utrolig inspirerende person, der er meget jordnær i sine forklaringer. Især i arbejdet med affiliate marketing er han god at bruge som inspirationskilde, da største delen af hans indtægter (som han i øvrigt deler på hans blog, for at være 100% transparent) kommer fra hans affiliate hjemmesider.

I skal helt klart have Jonathan Lindahl her ind, da han er knivskarp og da i med garanti kan lave et spændende indlæg, med udgangspunkt i hans erfaringer med affiliate marketing. Jeg har lært en god del af at læse hans artikler på hans blog, så jeg tror, at han passer godt ind herinde.

Opdatering: Claus fra Visitfootball ligger i samme branche. Hans side bliver vel opdateret og er et godt eksempel på en veldrevet affiliateside udenom de sædvanlige affiliatenetværk.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar