Casper Jensen – 17-årig affiliate rykker hurtigt

Casper Jensen er 17 år, men har allerede været i gang i et par år. Hvad der adskiller Casper fra så mange andre unge affiliates er, at Casper ikke giver op. Jeg skrev første gang med Casper for vel nok halvandet år siden og han har læst meget siden da – og rykket på det. Casper gør faktisk noget for det. Og det er begyndt at afspejle sig i hans afkast, ved jeg. Derfor er jeg glad for at Casper er den første person på DanskeAffiliates.dk.

Jeg vil ikke sige mere, men nøjes med at lade Casper komme til orde i stedet for:

casper jensen - affiliateTil at starte med – kan du ikke komme med en hurtig præsentation af dig?

Jeg hedder Casper og bor i en lille by udenfor Randers. Jeg er lige fyldt 17 år og går på handelsgymnasiet. Til dagligt studerer jeg og driver min virksomhed, CJMedia, hvorfra jeg driver mine egne projekter og tilbyder diverse serviceydelser.

Hvis du især skal nævne et site, du er stolt af, hvilket skal det så være? Hvad er dit “primære” projekt?

Jeg forsøger at have fokus på et par projekter af gangen, men det er jeg ikke god til. Når jeg kommer på en ide køber jeg domænet med det samme, og går i gang med projektet.

Det projekt jeg er mest stolt af er uden tvivl Infomaegler.dk, som også er mit primære projekt. Infomaegler.dk er en affiliate side om ejendomsmæglere, hvor jeg leverer leads til Tjenestetorvet og Robinhus. Siden er snart et år gammel og har efterhånden fået et par gode indgående links. 🙂

infomaegler header

Hvordan plejer du at finde emner at skrive om på fx Infomaegler? Siden har 129 indekserede resultater, og du har ikke DC på siden, så du har skrevet en del. Hvor kommer inspirationen fra?

Min inspiration og motivation er uden tvivl den passive indtægt. Jeg elsker det faktum, at jeg blot kan flytte til Spanien i et par år og drive min virksomhed derfra.

Når jeg skal finde på emner at skrive om til Infomaegler.dk, plejer jeg at kigge mine konkurrenter over skulderne. Jeg kigger på andre sider der nogenlunde er indenfor den samme branche, og puf: så kommer der en masse ideer ud af det.

Ofte inden jeg går i gang med at projekt plejer jeg at bruge Google’s Keyword Tool og Ubersuggest. Jeg har den hovedregel at jeg altid skal finde mindst 50 emner jeg kan skrive tekster om, inden jeg starter et projekt, så jeg er sikker på det er den rigtige niche/branche jeg har valgt.

Du må kun svare med et ord på følgende spørgsmål: Indhold eller links i første række?

Indhold.

Med det in mente – hvad er din tilgang så, når du laver et nyt affiliate site? Har du et skæringspunkt for, hvornår du begynder at lave links (fx når du har lavet 50 artikler)?

Jeg vægter indhold rigtig højt og indhold bliver uden tvivl endnu vigtigere i fremtiden.

Når jeg starter et nyt projekt plejer jeg altid at give den et par links, således at Google opdager siden med det samme. Når siden har fået et par links, bruger jeg gerne flere måneder på indholdet. Når jeg har lagt et godt fundament (hvilket ofte er +20 gennemarbejdede tekster), går jeg stille og roligt i gang med den ‘rigtige’ linkbuilding. Jeg stopper ikke med at lave indhold, før jeg når (mindst) de 100 indekserede sider.

Har du planer om at starte flere affiliate-sites op her i løbet af ’13 – og skal et af dem deltage i Affiliate DM?

Jeg deltog ikke i Affiliate DM sidste år, fordi jeg ikke følte at jeg var god nok. Hvis jeg stiller op i noget er det vigtigste for mig, at folk kan se at jeg kan finde ud af det. Jeg ved at jeg kan finde ud af det nu – og mere til :).

Jeg har planer om at starte et par affiliate-sites op i løbet af 2013. Jeg kommer til at deltage i Affiliate DM 13′. Jeg har en plan for et kommende affiliate-site, som jeg virkelig tror kan spare r**. Det skal deltage i Affiliate DM – og det skal give mig en top 3 placering i konkurrencen.

Kan du afsløre mere om, hvad sitet omhandler?

Affiliate-siden kommer til at handle om noget med boliger. Jeg har fået en hel del viden igennem Infomaegler.dk – mere kan jeg ikke sige. Siden kommer til at ligge tæt op af ejendomsmæglerbranchen. Tyg lidt på den..

Du tilbyder også tekst, linkbuilding og WordPress-hjælp på CJMedia.dk. Hvor meget fylder dette kontra dit arbejde med affiliate marketing?

Jeg gør ikke meget i markedsføringen af mine serviceydelser, da jeg brænder 100% for affiliate marketing.

Grunden til at jeg har valgt at tilbyde serviceydelser er selvfølgelig fordi at jeg er god til det, og fordi at jeg gerne vil prøve at arbejde for andre, og se hvordan de vil have det lavet. Jeg har allerede i dag fået et rigtig godt netværk igennem freelance arbejde for andre online marketers, og det er guld værd for mig. Jeg vil tro det fylder omtrent 25% af min arbejdstid.

Til sidst – kan du nævne 3 affiliates, jeg bør have med på Danskeaffiliates.dk? Gerne med en kort begrundelse til hver.

Ja, det kan jeg. Der er så mange som jeg synes er inspirerende, på hver sine måder. Her er 3 af de affiliates jeg synes du bør have med på Danskeaffiliates.dk:

– Mikael Rieck. Den gode Rieck – jeg ved ikke særlig meget om ham, men jeg ved at han har styr (og meget mere til) på online markedsføring. Det kunne være spændende at læse et interview med ham!

– Knuth Becker. En ambitiøs 15 årig affiliate marketer, som virkelig er spændende at følge. Han er allerede godt inde i branchen og har lavet nogle flotte affiliate-sites.

– Jonathan Lindahl. Med en andenplads til Affiliate DM 12′, er han uden tvivl en spændende person at få et interview med. Han har fart på!

Tak til Casper – Du kan finde ham på Google Plus for at følge ham videre: +Casper Jensen.

5 Comments

 1. Mikael Rieck juli 16, 2013 at 8:46 pm #

  Super fedt interview og tak for mention Casper 🙂 – Er da ked af at du ikke ved så meget om mig. Har ellers gjort mig umage med at være overalt 🙂

  /Mikael

  Svar

 2. Mads Grønlund juli 17, 2013 at 9:14 am #

  God og spændende læsning.

  Man er jo selvfølgelig lidt nysgerrig angående hidtidige resultater i forbindelse med din infomaegler.dk – men bare det går godt, så er det jo lækkert.

  Jeg glæder mig til at følge dig i Affiliate DM Casper :)!

  -Mads

  Svar

 3. Knuth Becker juli 17, 2013 at 4:45 pm #

  Ja, virkelig fedt interview – Jeg ser frem til at se flere af dem, halfdan 🙂
  @rieck Tror jeg forstår hvad Casper mener. Du er uden tvivl overalt, og er formentlig Danmarks kendteste affiliate, men jeg synes ikke man får særlig mange cases fra dig? Det kan selvfølgelig være at du gerne vil undgå mere konkurrence end højst nødvendigt, men det kunne være interessant at se hvordan du gør.

  Svar

 4. Heine Larsen juli 18, 2013 at 12:51 pm #

  Fedt at læse dette interview,og fedt at læse om din succes på marketers, Casper. jeg ved der har været hårdt arbejde – men det betaler sig 🙂

  Svar

 5. Casper Jensen juli 18, 2013 at 8:44 pm #

  @Knuth – du har så evig ret. Jeg hører hele tiden til dig, Mikael – men jeg ved ikke rigtigt hvad det er du egentligt går og laver – altså, jeg kender ikke nogle af dine projekter. Jeg synes du holder dine kort meget tæt ind til kroppen – hvilket selvfølgelig også er klogt nok! :-).

  Svar

Skriv et svar