Online marketing er vejen frem for din virksomhed!

I nutidens verden anno 2019 bruger de fleste mennesker internet. Som virksomhed er det derfor utrolig vigtigt at holde sig opdateret på nettet, om det er ens hjemmeside eller marketing burde den være optimeret til nutidens trends.

Hvilke metoder er gode?

Der findes mange forskellige måder at fange dine kunder på over internettet. En af de bedste og mest oppe i tiden måder at fange dine kunder på er via Social Media annoncering. Her er det muligt at fange din målgruppe når de surfer rundt på sociale medier, som Facebook, Instagram og Snapchat. Er du ikke god til at fange din målgruppe og mangler hjælp til alt finde på gode ideer til at brande digitalt så kan du finde gode hjælpere hos Bondtofte & Co. Hos Bondtofte & Co er de nemlig eksperter indenfor online marketing, søgemaskineoptimering, linkbuilding, analyser og betalt annoncer. Disse områder er de førende metoder indenfor online marketing, det er derfor en rigtig god ide at blive klog indenfor disse områder.

Du bør også blive klogere på interne links og websitestruktur, som er lige så vigtigt for dit websites succes i SERPs.

Hvor lærer man om Online marketing?

Du kan lære om online marketing flere forskellige steder. Et sted du kan lære, er for eksempel hos Obsidian Digital, de kører nemlig specialiseret online marketing kurser, hvor du kan lære om de nyeste metoder indenfor SEO, PPC, Social Ads og marketing automation. Andre steder kan være et Digital Marketing kursus på skoler rundt omkring. Eller du kan komme i Praktik hos forskellige marketing bureauer.

Er du i tvivl om disse metoder, kommer her en hurtig forklaring.

Forklaring af metoderne

SEO er søgemaskineoptimering, som indebærer arbejdet i at optimere en hjemmeside fra faktorer som søgemaskinen, som Google, kigger på når de rangere hjemmesider. Det vil sige, når personer google ord der har noget med din hjemmeside/produkter at gøre kan vi hjælpe med du kommer højt op i søgefeltet at ligge. Det er nemlig bevist at stort set alle der søger på Google vælger en af de første 3 links der kommer frem.

PPC er pay-per-click, dette indebærer at man betaler søgemaskinen eller et andet firma en fast pris, for de besøgende der klikker sig ind på virksomhedens webside.

Social Ads er de annonceringer, som kommer op på steder som Facebook. De er de annoncer som kommer mens du scroller ned af din Facebook.

Marketing automation er automatisering af marketingopgaver, som kommunikerer et stort antal leads på en målrettet måde, hvor du ikke skal gøre det manuelt. Hvilket sparer dig en masse tid.

En anden metode du kan bruge for at tjekke hvor mange der besøger din hjemmeside, er Google Analytics. Her kan du indsætte din hjemmeside, og se hvor mange besøgende der er fra forskellige lande, tidspunkter på dagen, om de søger direkte eller har fundet din side fra Facebook eller andre links. Derinde kan man også få undervisning i at bruge Google Analytics.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar