Husk at mobiloptimere din affiliate hjemmeside

Hvis du har en affiliate hjemmeside, gælder det om at ligge højt i Googles søgeresultater. At få gode placeringer i Google handler om utroligt mange forskellige faktorer og er bestemt ikke noget du kan ændre på fra den ene dag til den anden. En faktor der fylder mere og mere hos Google for at få de gode placeringer er, hvorvidt din hjemmeside er mobiloptimeret. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med lidt SEO til din affiliate hjemmeside.

En mobiloptimeret hjemmeside er afgørende i dag

I løbet af de sidste par år har det spillet en større og større rolle hos Google, om du havde en mobilvenlig hjemmeside. I dag er det dog ikke nok med en mobilvenlig hjemmeside hos Google, du bør have en hjemmeside der i stedet for er mobiloptimeret.

Det skyldes at Google i starten af 2018 satte fart under Mobil First Index. Mobil First Index handler om at Google indekserer dine sider ud fra en mobilversion frem for desktop, som var det almindelige førhen.

Derfor har det en enorm betydning i dag at du har optimeret din hjemmeside til at passe til mobile enheder, hvis du gerne vil op og have de gode placeringer i Google – og det vil du selvfølgelig gerne!

 

Derfor lægger Google stor vægt på mobile enheder

Grunden til at Google i stigende grad ligger fokus på de mobile enheder er fordi flere og flere søgninger foretages fra mobile enheder.

Google vil gerne vise de bedste resultater til brugeren og forsøger hele tiden at blive bedre på det punkt. For at vise gode resultater til dem der søger fra mobile enheder, har Google derfor valgt at sætte større fokus på det i 2018.

 

En mobilvenlig hjemmeside er ikke nok

Førhen var det nok at din side var mobilvenlig, det vil sige at den kan se og læses fra mobile enheder. Men i dag er det en god idé at mobiloptimere din hjemmeside. Det handler om at optimere din hjemmeside, så den har et andet design på mobile enheder, som passer bedre til mobilskærme.

Det gælder derfor om at lave din hjemmeside, så den giver en brugervenlig oplevelse på mobilen, så det fx ikke er nødvendigt at zoome ind for at læse teksten. Samtidig er det en god idé at lave et specielt design, der passer til de mobile enheder.

En mobilvenlig hjemmeside er vigtig i alle brancher, da det er alle typer af søgninger, der bliver foretaget fra mobilen. Så uanset om du er inden for tøj, elektronik, bolig, business eller en hvilken som helst anden branche, er det vigtigt at tænke mobilvenlighed ind på din affiliate hjemmeside, for at du kan få mange besøgende og dermed også tjene en masse penge.

Et godt sted at starte for din hjemmeside er ved at teste om den er mobilvenlig. Det kan du gøre med Google Search Console, der har en test der tjekker om din side er mobilvenlig.

Nedenfor kan du se hvor testen af lavet på hjemmesiden Haus-frau.dk, der sælger modetøj fra Rodebejer og mange andre kendte mærker.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar