Der er mange måder at tjene penge over nettet på

Den moderne teknologi har i den grad været med til at give mennesket uanede muligheder, hvor blandt andet nettet er blevet verdens største handelsplads. Her foregår transaktioner mellem borgere fra Europa og Fjernøsten.  Nettet er blevet en pengemaskine, hvor man virkelig kan tjene en god sjat penge, hvis man kender sine muligheder. De fleste tjener penge på nettet ved at have deres egen webshop. For at generer en omsætning med en webshop, så er det en nødvendighed, at man sætter sig ind i, hvordan online marketing fungerer. Her kommer nogle tips til, hvilke online marketingparametre, der er værd at fokusere på, i så fald din webshop skal have succes.

Søgemaskineoptimering

 

Søgemaskineoptimering eller SEO som det også kaldes, handler i bund og grund om, at forbedre sine placeringer på diverse søgemaskiner.  Grunden til det er fordelagtigt at ligge højt på eksempelvis google, er at sandsynligheden for at få flere kunder og derved flere konverteringer er væsentligt højere.

Når google vurdere hvor højt din hjemmeside skal ligge, gør den det blandt andet på baggrund af disse tre kriterier, Indhold, teknik og autoritet. Indhold handler i høj grad om, hvor godt det indhold der eksisterer på din hjemmeside matcher de søgeord, som der bliver søgt på. Hvis indholdet er helt hen i vejret, vil det være relevant, at ændre indholdet på baggrund af en relevant søgeordsanalyse.

Den tekniske del bliver vurderet ud fra, hvor godt hjemmesiden fungere, hvis den er langsom og ikke fungerer på en hensigtsmæssig måde, vil det være medvirkende til at hjemmesiden ryger længere ned i placeringer. Teknisk SEO er absolut en af de sværeste discipliner. Det handler i bund og grund om, hvor godt kodet hjemmesiden er.  Autoritet handler i bund og grund om, hvor god hjemmesiden er til beholde besøgende på hjemmesiden.

Marketing automation

 

Marketing automation er det nye sort inden for online marketing. Det handler i bund og grund om, at personalisere kommunikationen til sine kunder, således den altid er relevant og ikke mindst kommer på de rigtige tidspunkter.  Det kan på sigt føre til flere konverteringer og forhåbentlig en stigende omsætning.

Marketing automation kan beskrives som værende en it-løsning der er har til hensigt at supportere de forskellige processer inden for marketing.

For at få det fulde udbytte af mere automatiseret marketingprocesser kræves det, at der indsamles en enorm mængde data omkring det pågældende kundesegment. Det kan blandt andet gøres ved, at finde ud af hvilke hjemmesider kunderne besøger og hvordan de kommunikere på SoMe, da det siger meget om deres adfærd.

Marketing Automation giver først den fulde gevinst, når det man har lært at indsamle den rigtige data og på baggrund af analyse af disse vil det være muligt at personificere kommunikationen til det rette segment.

 

 

Andre muligheder for at tjene penge på nettet

 

Hvis ikke man har lyst til at lave en hjemmeside, så er der heldigvis andre måder, hvorpå man kan tjene penge online. Det kan blandt andet være gennem spil over nettet. Hvorfor ikke prøve at tjene lidt ekstra imens man har det sjovt, som ved Simbagames, hvilket er muligt at læse mere om her.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar