Sådan kickstarter du dit affiliate-eventyr

Der kan være mange gode grunde til at begynde på affiliate marketing i virksomheden, da det kan genere opmærksomhed og nye kunder til dit website.

Affiliate marketing beskrives ofte som ren win-win, da begge parter, som er en del af det, får en bid af kagen. Det er en performance-belønnet markedsføringsform, som belønner andre websites, hver gang de generer salg af din virksomheds produkter.

Men hvordan kommer man i gang med affiliate marketing?

Læs denne artikel og bliv meget klogere på, hvordan du kommer godt fra start og kickstarter dit affiliate eventyr.

Fordele ved affiliate

Der er nogle helt reelle og klare fordele ved at gøre brug af affiliate marketing, specielt fordi det er relativt omkostningsfrit. I Danmark findes der et væld af forskellige affiliate-netværks, hvor du kan indgå en masse fornuftige aftaler. Omkostningen for dig består i den kommissionssats, som virksomheden tilbyder deres affiliates, og denne kan svinge meget afhængig af, hvilken type produkter der er tale om.

Du kan gøre klogt i at outsource denne marketing fremfor at have flere tekstforfattere i virksomheden – i stedet kan du indgå samarbejder med eksterne medier og bloggere. Dette er klart værd at overveje i forhold til de omkostninger, der er forbundet ved at have fuldtidsansatte.

 

Nettet glemmer ikke

Noget af det mest værdifulde ved internettet er, at det aldrig glemmer. Ligeså snart nogen har publiceret en artikel, og Google har indekseret den, er artiklen nu en fast del af det arkiv af tilgængeligt online data. Du skal blot sørge for, at artiklerne er af vis kvalitet, lange og indeholder relevante søgeord, så er der store chancer for, at denne kan trække organisk søgetrafik mange år fremover.

 

Kontakt en investor

På trods af at affiliate marketing er relativt omkostningsbesparende sammenlignet med mere traditionelle former for marketing, er det dog ikke gratis. Og hvis du ingen erfaring har inden for dette, kan du med fordel alliere dig med en business angel. Dette er en investor, som ofte tidligere har været erhvervsdrivende, og nu ønsker at investere i virksomheder.

En business angel er en aktiv investor, forstående på den måde, at denne vil have medbestemmelse i virksomheden. Fordelen for dig er dog, at du tilegner dig en masse ekspertviden, der kan få din virksomhed til at vokse. En business angel vil altså i nogle tilfælde, såfremt du finder den rette, kunne hjælpe dig med at kickstarte dit affiliate eventyr.

Der er et hav af gode grunde til, at du skal komme i gang med affiliate marketing allerede i morgen, da det kan genere trafik til din hjemmeside og skabe opmærksomhed omkring virksomhedens brand. Mulighederne er mange, det gælder blot om at springe ud i eventyret med det samme.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar