4 måder til at komme i gang med dit affiliateeventyr

Ja, de fleste af os drømmer om at tjene penge, mens vi kan gøre, hvad vi vil i livet. Om det så er at arbejde på et projekt eller ligge på en strand er forskelligt fra person til person. Her vil vi give dig nogle metoder til, at du kan komme i gang med at tjene penge på affiliate.

Det er alt fra, hvordan du skaber indhold til at overveje et kviklån, så du kan købe en affiliateside, der allerede tjener penge.

1. Find et godt emne

For at lave en god affiliatehjemmeside skal du have noget at skrive om. Her kan du gøre en række forskellige ting for at finde ud af, hvad du gerne vil skrive om. Det kan være, at der findes et emne, som  du har stor interesse inden for. Det kan også være, at du tjekker affiliate netværk for at finde ud af, hvor meget de giver for forskellige produkter.

For hvis du finder et område, hvor du kan få en høj leadpris, så er der ikke noget galt med, at det er din årsag til at lave en affiliateside.

I sidste ende handler det om penge.

2. Køb en affiliatehjemmeside

I stedet for at skabe en affiliatehjemmeside helt fra bunden, kan du vælge at købe en, som allerede tjener penge. Når du gør det, skal du være OBS på, at alt er som det skal være. Tjek kvaliteten af indlæg og se på, hvor links til siden kommer fra.

For ellers risikerer du at blive ramt, når Google laver en opdatering, hvis den er baseret på spamlinks. Med denne metode kan det være en god idé at købe, før du har råd til det, da der er tale om en investering. Du kan f.eks. optage et kviklån, så du hurtigt kan købe nogle hjemmesider, som allerede tjener penge. På den måde kan du afbetale med nogle af de penge, som du tjener på dine nye sider.

For at få den bedst mulige rente, bør du tjekke her.

3. Skab indhold hele tiden

Hvis du skal have succes med affiliate, så kræver det også, at du hele tiden skaber noget indhold, som nogen gider læse eller se.

Når du skaber godt indhold, er det langt lettere at få gode links til din hjemmeside, da folk gerne vil skrive om dig. Eller du kan i hvert fald lettere henvende dig til folk og spørge, om de vil linke til din hjemmeside.

4. Tænk i links og mennesker

For at få en succesfuld affiliatehjemmeside, så skal du også have en masse gode links til din side. Her er det en god idé at spørge folk, hvad du kan gøre for andre og på den måde, kan I hjælpe hinanden.

Få links ved at være et godt menneske, som gider gøre noget for andre. Giv gerne et link væk inden du forventer at få et tilbage.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar