Vær opmærksom, når du køber affiliate site

Der ligger typisk mange arbejdstimer i at få en affiliate site til at give et solidt overskud, og derfor er der mange, som i stedet vælger at købe færdig affiliate site, som er oppe at køre. Fordelen ved at gøre dette, er at man kan springe over den lange opstartsperiode, som ofte kan være vanskelig. Samtidig ved man også, at man ikke investerer tid i en affiliate site, som ikke har nogen fremtid.

Hvis du køber en færdig affiliate site, er der imidlertid visse ting, som du bør være opmærksom på. Det er især vigtigt, at du tjekker den trafik, der har været til og fra siden. Har der for nyligt været et pludseligt fald i antallet af besøgende, er det en advarsel om, at ikke alt er som det skal være på siden. Årsagen kan blandt andet være, at der er blevet anvendt dårlige SEO-metoder, hvilket nu betyder, at siden bliver straffet, fordi søgemaskinernes bots har opdaget det.

Du bør også være ekstra opmærksom, hvis prisen virker alt for lav. Sørg for at spørge ind til hvorfor siden sælges, og få et kig på de tal, der er årsagen til prisen.

Ingen kommentarer.

Skriv et svar