Hjælp Christian med at udbyde affiliate

Jeg har i år lært Christian Sodermann at kende.

Han driver en spændende webshop i form af Evermart.dk. Her sælger han forbrugerelektronik. Selskabet bag hedder Evermart A/S og det er ikke for sjov, at selskabsformen er et aktieselskab. Det er målet, at Evermart skal blive et stort selskab og Christian mener derfor, at han lige så godt kan lave et aktieselskab fra starten af.

Lige nu udbyder Christian ikke affiliate. Det er ikke fordi, han ikke vil. Tværtimod. Men han kender ikke så meget til emnet endnu.

christian fra evermart

Det er synd, for Christian sidder med produkter, der for affiliates er meget spændende at komme i nærheden af. Det gælder fx droner, der med en gennemsnitsværdi på mange tusinde kroner per ordre og en affiliateprocent på to cifre er meget spændende at gå i gang med.

Har du en side, hvor du har mulighed for at sælge forbrugerelektronik – og er du interesseret i et alternativ til de affiliateprogrammer, du lige nu sidder med?

Skyd Christian en mail på XX@YY.dk. Han er klar til at tage mod de første affiliates allerede nu og mangler blot lige det sidste skub for at trykke på knappen, der sætter hans feed op på Partner-Ads og sætter lagerpersonalet på ekstra arbejde!

Ingen kommentarer.

Skriv et svar