Hvad er en affiliate site?

Affiliate sites er et kompliceret område, som det kan være svært at overskue, når man kommer udefra. Affiliate sites er imidlertid ualmindeligt effektive, og det kan meget vel være den perfekte måde at markedsføre din hjemmeside på.

Betal for det du får

Med affiliate marketing betaler du kun for det som du får. Hvad du går efter, kan du selv bestemme, men det kan eksempelvis være salg, nye medlemmer eller tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Hvis du eksempelvis er ved at samle modtagere ind til dit nyhedsbrev, kan du vælge at benytte affiliate sider til at få flere subscribers. Du skal selvfølgelig foretage en vurdering af, hvor meget det kan betale sig at give for hver subscriber. Det skal stadig være en god forretning for dig. Fordelen for dig er dog, at du ikke betaler noget, hvis du ikke får nogen subscribers. Med andre ord undgår du at bruge en masse penge på noget, som ikke tilføjer en værdi til dig.

Bred markedsføring

Affiliate marketing er bred markedsføring, der kan ske på tværs af websites, onlineaviser, blogs og meget andet. Du skal bare kontakte et affiliate-netværk, hvorefter de vil sætte din opgave i udbud hos der medlemmer. Disse kan vælge opgaven, hvis der er interesserede og føler, at din opgave passer til deres side og målgruppe. Dem der tager din opgave gør det også kun, hvis du selv tror, at de kan tjene penge på det, og det kræver at dit produkt er relevant for deres side. Det giver relevant og seriøs trafik til din side.

Affiliate marketing er et kæmpe område, men hvis du er seriøs med din markedsføring, så bør du gøre en indsats for at sætte dig ind i det. Det er dig, som bedst vurderer, hvordan din markedsføring skal forgå

Ingen kommentarer.

Skriv et svar